به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، دوران دانشجویی یک دوران تکرار نشدنی در زندگی هر فردی که علاقه به تحصیل دارد، است؛ دورانی که تنها بین چهار تا هشت سال طول میکشد و بعد از آن تنها پشیمانی از برخی از کارهایی که کردهایم و برخی کارها هم نتوانستیم انجام دهیم.
برخی دانشجویان در دوران تحصیل خود تصمیم میگیرند تا گروهی به سفرهای مختلف خارجی و داخلی سفر کنند و به اصطلاح کلی خوش بگذرانند؛ اما در این بین برخی دیگر از دانشجویان هستند که سالها دعا میکنند تا اسمشان برای سفر معنوی عمره دانشجویی انتخاب شوند و به زیارت خانه خدا مشرف شوند.
امسال از خراسان جنوبی حدود ۲۲۵ دانشجوی متاهل و پسر مجرد به عمره دانشجویی مشرف میشوند که دانشجویان متاهل در ۲۱ فروردین و مجردها ۱۴ اردیبهشت ماه اعزام خواهند شد.
روز گذشته مراسمی با عنوان «سفر به کوی یار» ویژه دانشجویان عمره گزار خراسان جنوبی در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد که این بهانه خوبی شد تا با چند تن از دانشجویانی که نامشان برای عمره دانشجویی انتخاب شده است دقایقی را هم کلام شویم.
یکی از این دانشجویانی که نام او در قرعه کشی دانشگاه برای عمره دانشجویی از بین چندین دانشجو بیرون آمده است، از شوق و خوشحالی خود برای این سفر معنوی میگوید و میافزاید: این اولین مرتبه است که به عمره مفره میروم و واقعا خدا را بابت این لطفی که به بنده کرده شاکرم.
بهترین خبر دوران زندگی
وی با بیان اینکه ابتدا باورش سخت بود که نام بنده هم برای این سفر زیارتی در قرعه کشی انتخاب شده است، افزود: بعد از اینکه به بنده خبر دادن که اسم تو هم انخاب شده، چندین دفعه پرسیدم که واقعا یعنی اسم من هم درآمده و باید برم! این بهترین خبری بود که تا کنون شنیده بودم.
این دانشجوی دانشگاه صنعتی بیرجند گفت: از اینکه در دوران جوانی هستیم و به این سفر میرویم بسیار خرسندم و اطمینان دارم که این سفر برای آینده زندگی بنده بسیار موثر خواهد بود که روی هوای نفس خود پا بگذاریم و خود را برای آینده آمادهتر کنیم.
وی بیان داشت: مهمترین آرزوی من در این سفر فرج امام زمان (عج)، شفای مریضها و برطرف شدن مشکلات جوانان است.
یکی دیگر از دانشجویان خراسان جنوبی که قرار است امسال به عمره مفرده اعزام شود نیز از آرزوی چند ساله خود برای این سفر معنوی گفت و افزود: بنده سال قبل هم ثبت نام کردم که نام من در قرعه کشی در نیامد، اما امسال خدا عنایت کرد و نام بنده هم انتخاب شد.
سعید الوندی، دانشجوی دانشگاه علمی- کاربردی بیرجند با اشاره به اینکه در این سفر همه دانشجویان یک لباس و یک دست فقط برای رضای خدا میروند، گفت: این سفر دارای معنویات زیادی است که باید تلاش کنیم تا نهایت استفاده از آن را داشته باشیم.
وی گفت: این اولین دفعه است که به زیارت خانه خدا و قبور ائمه بقیع (ع) میروم.
علی عربی یکی دیگر دانشجویان ابن حسام بیرجند هم که دفعه اول وی است به این سفر مشرف خواهد شد، گفت: احترام به پدر و مادر، لطف اهل بیت (ع)، عنایت خدا و احترام به بزرگترها باعث شده است تا خداوند بنده را هم برای این سفر انتخاب کند.
وی گفت: میتوان در این سفر ارتباط بسیار خوب معنوی با ائمه اطهار (ع) و خداوند برقرار کرد و بدلیل اینکه شیطان در این مکانها راه ندارد میتوان بهترین بهره معنوی را برد.
دانشجویان سفیران فرهنگی ایران در عمره دانشجویی هستند
وی با بیان اینکه مکه و مدینه سرزمین عشق و برکات و غربت ائمه بقیع (ع) است، افزود: ما دانشجویان در این سفر به عنوان سفیران ایران هستیم و باید با رفتار، گفتار و کردارمان به تمامی مردم دنیا بفهمانیم که مردم ایران اسلامی و تشییع همه اخلاقیات خوب را دارند.
یک زوج دانشجو هم که قرار است زندگی مشترک خود را با این سفر معنوی آغاز کنند با اشاره به اینکه دفعه اول است که به عمره میرویم، گفت: خوشحالم که زندگیمان را با سفر حج شروع خواهیم کرد.
امید کاظمزاده با اشاره به اینکه بنده به همراه همسر خود نجاتی عازم این سفر معنوی هستیم، گفت: اگر زندگی با سفرهای زیارتی شروع شود در دراز مدت تاثیر معنوی زیادی خواهد داشت و تمام موفقیتهای دنیوی و اخروی نصیب انسان خواهد شد.
وی گفت: آغاز زندگی با این سفرهای معنوی بسیار با ارزشتر است از اینکه مراسمی را برگزار کنیم که در آن ممکن است چندین خطا و گناه وجود داشته باشد.
این دانشجوی بیرجندی گفت: اولین دفععهای که به ما اطلاع دادن نامتان برای عمره انتخاب شده است، جیغ زدیم که همسایهها هم متوجه شدند و بعد هم به پدر و مادرمان خبر دادیم و بعدش هم دو رکعت نماز شکر خواندیم.